Fursundkirker

- Selde, Åsted, Junget og Thorum kirker

Henter indhold...

Vent venligst...

Dåb:

Kontakt sognepræsten for at aftale barnedåb. Hvis man er i rigtig god tid, er der større fleksibilitet i forhold til hvornår der er gudstjeneste i hvilken kirke. Lørdagsdåb er mulig kl. 11 på den anden lørdag i hver måned. Den, der melder sig først, bestemmer hvilken kirke, det skal være i. Hvis man ikke er gift, skal man på borger.dk og logge ind med nem-id og lave en Omsorgs- og ansvarserklæring senest 14 dage efter barnets fødsel. Begge forældre skal skrive under med nem-id.
Dåb i Fursundkirker.

Konfirmation:

Datoer for 2018: Selde fredag den 27.4., Åsted lørdag den 28.4., Thorum søndag den 29.4. Alle kl. 10.30. I 2019 er rækkefølgen Junget, Selde, Åsted i bededagsweekenden.
Konfirmation i Fursundkirker.

Vielse:

Kontakt sognepræsten for at aftale vielse. Inden man kan blive gift, skal man logge ind med nem-id på www.borger.dk og søge om at få udstedt en prøvelsesattest. Den er gyldig i 4 måneder. Navneændring på bryllupsdagen er gratis, der skal søges om det.
Vielse i Fursundkirker.

Begravelse:

Kontakt sognepræsten for at aftale begravelse/bisættelse. Faste tidspunkter for begravelse er kl. 11 og kl. 13 - der kan dog gøres undtagelser i særlige tilfælde.
Begravelse i Fursundkirker.